Na 9. Sajmu obrazovanja u Nišu 40 škola i fakulteta

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na 9. Sajmu obrazovanja u Nišu 40 škola i fakulteta

Budući srednjoškolci i studenti upoznaće se da ponudom preko 40 srednjih, visokih škola, privatnih i državnih fakulteta iz Niša, Srbije i inostranstva na Sajmu obrazovanja “Moja karijera - moj izbor” koji će biti održan 15. i 16. aprila u niškom Domu Vojske.

Pored toga što će moći da saznaju šta škole i fakulteti nude od obrazovnih profila i programa, posetioci Sajmu moći će i da učestvuju na besplatnim radionicama, posete promocije knjiga i vide ponudu preko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 20 sportskih klubova.

Kako najavljuju organizatori, biće održane radionice na temu emocionalne inteligencije, govorništva i javnog nastupa, tehnika i metoda efikasnog učenja...

Na Sajmu će kao vid neformalnog obrazovanja svoj rad predstaviti i škole stranih jezika, škole računara, socijalnih veština, tehnika pregovaranja, marketinga, odnosa sa javnošću i menadžmenta.

Poseban deo Sajma biće posvećen promociji najboljih studenata različitih fakulteta.

Radno vreme Sajma biće od 11 do 19 sati, a zainteresovani detalje mogu videti na sajtu sajamobrazovanjanis.com.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.