NEPRIJATELJI DRHTE OD SRPSKE SILE: Vučić objavio novi snimak i poslao poruku svim građanima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2021, 18:16

NEPRIJATELJI DRHTE OD SRPSKE SILE: Vučić objavio novi snimak i poslao poruku svim građanima (VIDEO)

Predsednik je okačio video na instagram profilu avucic.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je obaveza Srbije da uvek imamo dovoljnu snagu, dovoljnu silu da našu zemlju zaštitimo i sačuvamo i to će Vojska Srbije biti u stanju u svakom trenutku da učini.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Nalazimo se u veoma složenom okruženju i složenoj političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji i upravo zato je Vojska Srbije neophodna kao garant očuvanja mira i stabilnosti, očuvanja i odvraćanja od napada na našu zemlju. Naša je obaveza da uvek i u svakom trenutku imamo dovoljnu snagu, dovoljno silu da našu zemlju zaštitimo i sačuvamo. I to će Vojska Srbije biti u stanju u svakom trenutku da učini - naglasio je Aleksandar Vučić u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Vojska Srbije neophodna kao garant očuvanja mira (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na Instagramu video-snimak u kojem je poručio da je Vojska Srbije neophodna kao garant očuvanja mira i stabilnosti i poručio da će ona biti u stanju da u svakom trenutku zaštiti i sačuva zemlju..."Naša je obaveza da uvek i u svakom trenutku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.