NEMA VIŠE ZEZANJA SA VOJSKOM SRBIJE: Dušmani nek znaju da postajemo nepobediva SILA na Balkanu, otkriveni novi planovi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:30

NEMA VIŠE ZEZANJA SA VOJSKOM SRBIJE: Dušmani nek' znaju da postajemo nepobediva SILA na Balkanu, otkriveni novi planovi (VIDEO)

Pogledajte šta su novi planovi
Beogradski Institut za istraživanje i razvoj “VLATACOM” radi na zajedničkom projektu sa Vojnotehničkim institutom iz Žarkova radi razvoja nove artiljerijske municije izuzetne preciznosti sa odstupanjem na cilju na maksimalnom dometu od svega 10 metara.
Samohodna haubica "Sora" biće serijski proizvođena, ali u jednostavnijoj varijanti. Kupljena je mašina koja može da izrađuje topovske cevi srednjeg kalibra kao i kalibra 57 mm, kada borbeno-oklopno vozilo "Lazanski" bude opremljeno ruskom oružnom stanicom AU-220M.
Novo borbeno-oklopno vozilo "Miloš 2" dolazi na završna ispitivanja u Tehničko-opitni centar, što znači da će do kraja ove godine započeti...
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.