NEĆEMO DOZVOLITI POGROM SRPSKOG NARODA Vučić večeras obilazi ključne tačke sa vojskom Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 20:43

"NEĆEMO DOZVOLITI POGROM SRPSKOG NARODA" Vučić večeras obilazi ključne tačke sa vojskom Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će noćas obići sa vojnicima više mesta i da su naše snage raspoređene na mestima gde je to neophodno.

-  Rasporedili smo u skladu sa situacijom naše snage na mestima gde mislimo da je to neophodno. Noćas ćemo sa našim vojnicima obići više mesta. Nećemo dozvoliti pogrom srpskog naroda.

Predsednik kaže da ćemo uraditi sve da sačuvamo mir i moli međunarodnu zajednicu da urazumi Aljbina Kurtija.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BESKRAJNO IH MOLIM OVO, SRBIJA HOĆE MIR" Vučić poslao značajnu poruku zemljama Kvinte: Nećemo dozvoliti pogrom srpskog naroda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Povodom dešavanja na KiM i napada na Srbe u Zvečanu, predsednik Aleksandar Vučić vanredno se obratio javnosti...Predsednik Srbije je rekao da nećemo dozvoliti pogrom srpskog naroda...- Za sutra u osam sati zakazana je sednica sa Kvintom - rekao je Vučić i dodao da zbog toga verovatno neće ići...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.