Izvor: TangoSix.rs, 10.Maj.2023, 10:06

Aero-klub Valjevo odložio takmičenje zbog nepovoljnih meteo uslova

Ažurirano: „Obaveštavamo vazduhoplovnu javnost da smo primorani, zbog veoma loših vremenskih uslova po drugi put ove godine odložimo memorijalni skup pukovnik Milenko Pavlović. Hvala svima koji su želeli da učestvuju i pomognu da se ovaj memorijal održi, a sve u čast pukovnika Milenka Pavlovića i svih heroja koji su dali život braneći našu zemlju.
Nadamo se da razumete našu odluku, vremenski uslovi su vrlo bitni za održavanje ove manifestacije i zbog publike i zbog bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << učesnika, a ove godine nam nisu naklonjeni.
Mi nastavljamo naše letačke aktivnosti čim to vreme dozvoli i tada ćemo doneti odluku o vremenu održavanju memorijala.“

Aero-klub Valjevo organizovaće drugi po redu Memorijalni kup „Milenko Pavlović“ koji će se održati u nedelju 14. maja na sportskom aerodromu Divci kod Valjeva. Kako su saopštili iz aero-kluba, letački deo nadmetanja odvijaće se, u zavisnosti od meteo situacije, od 9 do 18 časova.
– Ove godine učešće u memorijalnom skupu pored aero-klubova uzima i Vojska Srbije i Helikopterska jedinica MUP-a Srbije kao i dve privatne vazduholovne škole. Svečano otvaranje je u 11. časova.
Članovi AК Valjevo su na predlog Predraga Miloševića doneli odluku da ove godene, a i narednih, takmičenje za ovaj memorijalni skup napravimo malo drugačije od uobičajenog. Ideja je da, posade na ruti slikaju sve ono što misle da je interesantno i lepo i te fotografije koje oni predaju žiriju da budu ocenjivane i nagrađivane. Smatramo da će ova novina biti izazov za pilote i napraviti takmičenje interesantnijim i privlačnijim za učesnike. Svi detalji u vezi samog takmičenja biće izneti na brifingu. Naoružajte se dobrim foto-aparatima i nek vaše oštro oko izabere najlepši detalj za slikanje, a sve u čast i slavu pukovnika Milenka Pavlovića i svih onih koji su dali život za našu zemlju. – najavili su iz aero-kluba Valjevo.
The post Aero-klub Valjevo odložio takmičenje zbog nepovoljnih meteo uslova appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.