Mojsilović obišao 4. brigadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 18:18

Mojsilović obišao 4. brigadu

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je deo jedinica i kapaciteta Vojske Srbije u garnizonu Vranje i i uverio se u odličnu osposobljenost pripadnika 4. brigade Kopnene vojske za realizaciju namenskih zadataka, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Mojsilović sagledao organizaciju života i rada u kasarnama "1300 kaplara“ i "Prvi pešadijski puk knjaza Miloša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Velikog“ kao i u bazi "Debela glava“ u Kopnenoj zoni bezbednosti

On je informisao pripadnike jedinice o ključnim zadacima Vojske Srbije, planovima za naredni period i naporima koji se preduzimaju radi unapređenje njihovog statusa i materijalnog položaja.

Mojsilović je pohvalio pripadnike 4. brigade Kopnene vojske, koji, kako je naglasio, u složenim uslovima profesionalno realizuju sve zadatke dajući tako pun doprinos jačanju operativnih sposobnosti i stanju bezbednosti u tom delu Srbije.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Načelnik Generalštaba obilazio jedinice na jugu

Izvor: JUGpress.com, 28.Apr.2021, 08:04

VRANJE..Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je deo jedinica i kapaciteta Vojske Srbije u garnizonu Vranje...Mojsilović je tokom obilaska sagledao organizaciju života i rada u kasarnama „1300 kaplara“ i „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.