Mojsilović i Stajvers: Saradnja korisna za obe strane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 19:22

Mojsilović i Stajvers: Saradnja korisna za obe strane

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović sastao se danas sa pomoćnikom komandanta Naconalne garde Ohaja general-majorom Stivenom Stajversom, koji boravi u Srbiji radi prisustva danu visokih zvanica u okviru vežbe "Platinasti vuk 21".

Na sastanku dvojice generala konstatovano je da je saradnja Vojske Srbije sa Nacionalnom gardom Ohaja, koja je uspostavljenja pre 15 godina u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << programa državnog partnerstva Srbije i američke savezne države Ohajo bila sadržajna, raznovrsna i korisna za obe strane, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

General Stajvers je juče prisustvovao danu visokih zvanica u okviru vežbe "Platinasti vuk 21", na kojoj učestvuje i 27 pripadnika Nacionalne garde Ohaja, a danas se sastao i s komandantom Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-potpukovnikom Duškom Žarkovićem.

Poseta generala Stajversa dolazi u godini kada se navršava 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i SAD, a ovo je njegov treći boravak u našoj zemlji u poslednje četiri godine, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.