Ministarstvo odbrane: Muškarac koji je pretio samoubistvom nije iz Vojske, ni iz Ministarstva

Izvor: Beta, 29.Mar.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo odbrane: Muškarac koji je pretio samoubistvom nije iz Vojske, ni iz Ministarstva

Ministarstvo odbrane Srbije je saopštilo da M.T., koji je danas pretio da će izvršiti samoubistvo ispred Skupštine Srbije, nije službenik tog ministarstva, niti pripadnik Vojske Srbije. Ministarstvo je navelo da je M.T. završio Vojnu akademiju Kopnene vojske 1979. godine i u aktivnoj službi u JNA bio do 1992. godine, kada je napustio službu na lični zahtev. Danas oko 13 sati ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića, M.T. (63) je pretio da će izvršiti samoubistvo, ali je posle pregovora s policijom odustao i predao se.Saobraćaj na Trgu Nikole Pašića bio je obustavljen dok su trajali pregovori.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac koji je pretio pred Skupštinom nije pripadnik Ministarstva odbrane

Izvor: Danas, 29.Mar.2018

Muškarac M. T. koji je danas ispred Narodne skupštine pretio da će izvršiti samoubistvo, nije pripadnik Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, saopštava Ministarstvo odbrane. Članak Muškarac koji je pretio pred Skupštinom nije pripadnik Ministarstva odbrane se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Ministarstvo odbrane: Muškarac koji je hteo da se razneti bombom nije pripadnik Ministarstva ni Vojske Srbije

Izvor: RTV Pink, 30.Mar.2018, 11:15

Muškarac M. T. koji je danas ispred Narodne skupštine pretio da će izvršiti samoubistvo nije pripadnik Ministarstva odbrane ni Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.