Ministar odbrane Srbije i ambasador SAD: Visok stepen vojne saradnje

Izvor: Beta Video, 14.Mar.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar odbrane Srbije i ambasador SAD: Visok stepen vojne saradnje

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Zoran Djordjević i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot ocenili su danas da je bilateralna vojna saradnja na visokom stepenu i da pozitivno utiče na ukupne odnose dve države. Ministarstvo odbrane je saopštilo da su Djordjević i Skot razgovarali o političko-bezbednosnom stanju i o doprinosu SAD modernizaciji i opremanju Vojske Srbije kroz mnogobrojne donacije, posebno višenamenskih vozila ``hamvi``. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Ministar odbrane Srbije i ambasador SAD: Visok stepen vojne saradnje

Izvor: Beta, 14.Mar.2017

Ministar odbrane Srbije Zoran Djordjević i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot ocenili su danas da je bilateralna vojna saradnja na visokom stepenu i da pozitivno utiče na ukupne odnose dve države.Ministarstvo odbrane je saopštilo da su Djordjević i Skot razgovarali o političko-bezbednosnom stanju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.