Ministar Vulin na Božić sa pripadnicima Vojske Srbije u bazi Vrapce

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vulin na Božić sa pripadnicima Vojske Srbije u bazi Vrapce

Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je danas, na Božić, pripadnike Vojske u bazi "Vrapce" u Kopnenoj zoni bezbednosti u blizini Medvedje i pozvao Srbe na jedinstvo gde god da žive.

Navodeći da je Vojska najsigurniji garant mira, Vulin je, u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, svim pravoslavnim vernicima čestitao Božić uz želju da ga provedu sa svojim porodicama u miru.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva odbrane, u Kopnenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zoni bezbednosti kod Medvedje sa Vulinom su bili general-potpukovnik Milan Mojsilović i komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.

Komandir baze "Vrapce", major Predrag Milićević kazao je da pripadnici Vojske u toj bazi, uz otežane vremenske uslove, i za vreme praznika izvršavaju sve postavljene zadatke, bez problema i po naredjenjima pretpostavljene komande.

"Obezbedjenje administrativne linije Kopnene zone bezbednosti funkcioniše po planu i za sada nema nikakvih problema u zoni odgovornosti baze", rekao je Milićević i dodao da pripadnici Vojske u toj bazi Božić obeležavaju skromno, ali da se trude da se svi osećaju kao da su kod kuće sa svojim porodicama.

Nakon obilaska objekta, Milićević je informisao Vulina i Mojsilovića o dodeljenim zadacima u Kopnenoj zoni bezbednosti i delu administrativne linije sa Kosovom koju obezbedjuju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.