Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 18:25

Ministar Vučević i general Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije na VMA (FOTO)

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda prilikom desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučević: Povređeni vodnik Vojvodić i dalje kritično, ali ima poboljšanja

Izvor: Danas, 17.Apr.2024, 09:09

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je jutros dobio izveštaj o zdravstvenom stanju starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je teško povređen prilikom vežbe, da ima napretka, ali je to i dalje kritična faza koja će trajati u naredna dva, tri dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.