Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Maj.2023, 16:51

Ministar Vučević: Vojska Srbije uspešno izvršava sve zadatke koje država pred nju postavlja

KOPAONIK – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, u nastavku obilaska zadejstvovanih snaga, obišao je deo jedinica Vojske Srbije u rejonu Kopaonika koje su u najvišem stepenu borbene gotovosti. Tom prilikom, ministar Vučević se uverio da je raspoloženje, motivisanost i odlučnost pripadnika Vojske Srbije na visokom nivou. – Postupajući po naređenju predsednika Republike, kao […]
Vest Ministar Vučević: Vojska Srbije uspešno izvršava sve zadatke koje država pred nju postavlja objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević obišao jedinice VS u rejonu Kopaonika: Moramo da učinimo sve da se nađe političko rešenje

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

Ministar odbrane Miloš Vučevi posetio je danas deo jedinica Vojske Srbije u rejonu Kopaonika koje su u najvišem stepenu borbene gotovosti, gde se uverio da su "raspoloženje, motivisanost i odlučnost pripadnika Vojske Srbije na visokom nivou", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.