MNOGO PUTA NARODI SRBIJE I CRNE GORE BILI U ISTOM STROJU Milatović položio venac na Spomenik neznanom junaku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 16:10

"MNOGO PUTA NARODI SRBIJE I CRNE GORE BILI U ISTOM STROJU" Milatović položio venac na Spomenik neznanom junaku (FOTO)

Milatović je, u pratnji potpredsednika Vlade i ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije, položio venac na Spomenik neznanom junaku na Avali i upisao se u Knjigu utisaka.

Predsednik Crne Gore, Jakov Milatović, boravi u prvoj zvaničnoj poseti Republici Srbiji, gde je danas imao tet-a-tet sastanak, a zatim i plenarni razgovor delegacija dve zemlje.

A post shared by Jakov Milatović (@jakov_milatovic)

Nakon sastanka i zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraćanja javnosti sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Milatović je, u pratnji potpredsednika Vlade i ministra odbrane, Miloša Vučevića, i načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Milana Mojsilovića, položio i venac na Spomenik neznanom junaku na Avali i upisao se u Knjigu utisaka.

- Moje poštovanje i zahvalnost u ime građana Crne Gore svim palim borcima oslobodilačkih ratova koji su dali svoje živote u odbrani mira i slobode. Mnogo puta kroz istoriju narodi Crne Gore i Srbije su bili u istom stroju, što nas obavezuje da čuvamo sve vrednosti koje nas povezuju i na njima temeljimo naše buduće odnose i saradnju - napisao je Milatović.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.