Lokalizovan požar kod Kraljeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2011, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar kod Kraljeva

KRALJEVO -

Požar na brdu Ćava na planini Stolovi kod Kraljeva večeras je potpuno lokalizovan i sledi gašenje do kraja, rekao je agenciji Beta načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

Marić je naveo da će noćas u blizini mesta lokalizovanog požara dežurati oko stotinu ljudi i da je današnja intervencija na gašenju požara u kojem je izgorelo oko 40 hektara šume bila veoma brza.

Istakao je da je veća šteta izbegnuta pravovremenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reagovanjem pripadnika Sektora za vanredne situacije i Vojske Srbije.

Marić je naveo da je na gašenju požara angažovano 60 vatrogasaca iz Kraljeva i četiri okolna grada, oko 200 pripadnika Vojske Srbije i tri vojna helikoptera i jedan policijski helikopter.

Verovatni uzrok požara je, prema prvim informacijama, ljudski faktor, rekao je Marić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.