„Leteći tenkovi“ u naoružanju Vojske Srbije

Izvor: Danas, 14.Avg.2020, 17:07

„Leteći tenkovi“ u naoružanju Vojske Srbije

Helikopteri Mi-35M, ruskog proizvođača "Rostvertol" iz Rostova na Donu, prvi put ušli su u naoružanje Vojske Srbije, saopšilo je danas Ministarstvo odbrane i ocenilo da "ovi helikopteri u svojoj klasi važe za jedne od najboljih jurišnih helikoptera na svetu, namenjenih za izvršavanje borbenih zadataka u svim vremenskim i meteo uslovima".
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Leteći tenk" Mi-35 nova snaga Ratnog vazduhoplovstva Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2020

Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana Srbije snažniji su nego ikada zahvaljući opremanju ključnim sredstvima, među kojima su i borbeni helikopteri Mi-35M, koji u svetu važe za "leteće tenkove", saopštilo je Ministarstvo odbrane...Helikopteri Mi-35M, ruskog proizvođača "Rostvertol"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.