Konkurs za vojnike profesionalce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za vojnike profesionalce

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godina.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.

Od januara 2017. godine 739 profesionalnih vojnika već je primljeno u radni odnos u Vojsku Srbije, zahvaljujući inicijativi koju je pokrenuo ministar odbrane Zoran Đorđević uz podršku Vlade Republike Srbije.

Adrese kasarni u kojima se podnose prijave, kao i svi podaci o uslovima konkursa i primerci izjava koje se podnose, nalaze se na sajtu Ministarstva odbrane:

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvoren konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika

Izvor: BKTV News, 15.Jun.2017

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika...Potencijalni kandidati su svi državljani Srbije mlađi od 30 godina koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem, saopšteno je danas...Reč je o, kako se navodi, neposrednom prijemu vojnika...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.