Izvor: Blic, 10.Maj.2023, 13:38

"KOD OCA JE PRONAĐENO ORUŽJE ZA KOJE JE TVRDIO DA NEMA" Ministar Vučević o Urošu Blažiću: "Pokušao je da upiše Vojnu akademiju, ali nije prošao vojnobezbednosnu proveru"

Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da je juče je uhapšen otac Uroša Blažića (21) koji je u svom krvavom piru usmrtio osmoro mladih, a trinaestoro ranio u selima u okolini Mladenovca. Kako je ministar istakao u jutarnjem programu "Prva" TV, otac osumnjičenog je potpukovnik u Vojsci Srbije, a hapšenje nije pitanje njegove profesije, već odgovornosti pred zakonom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONSTRUM IZ MLADENOVCA ŽELEO DA UPIŠE VOJNU AKADEMIJU Ministar Vučević po prvi put o Blažićima: Otac je potpukovnik u Vojsci Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023

Premijerka će izaći sa predlogom ko će preuzeti resor Ministarstva prosvete...Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da je uhapšen otac Uroša Blažića (21) koji je u svom krvavom piru usmrtio osmoro mladih, a trinaestoro ranio u selima u okolini Mladenovca. Kako je ministar istakao u jutarnjem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.