Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Sep.2023, 10:57

Jaka vojska je garant mira: Vučević – “Sve što vojska Srbije vidi da bi bila jača, mi ćemo nabaviti”

SRBIJA – Ministar govorio o aktuelnim temama na televiziji “Prva” Ministar odbrane i potrepredsednik vlade Miloš Vučević istakao je za emisiju “Jutro” na Prvoj televiziji da će Vojska Srbije nastaviti da se naoružava gde god može kako bi bila slobodna i nezavisna, kao i da je bio ponosan nakon svih uspeha sportista naše zemlje. Jutros […]
Vest Jaka vojska je garant mira: Vučević – “Sve što vojska Srbije vidi da bi bila jača, mi ćemo nabaviti” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"JAKA VOJSKA GARANT MIRA" Vučеvić: Nastavićemo da sе naoružavamo gdе god možе kako bismo bili slobodni i nеzavisni

Izvor: Blic, 17.Sep.2023

Ministar odbranе i potrеprеdsеdnik vladе Miloš Vučеvić istakao jе za еmisiju "Jutro" na Prvoj tеlеviziji da ćе Vojska Srbijе nastaviti da sе naoružava gdе god možе kako bi bila slobodna i nеzavisna, kao i da jе bio ponosan nakon svih uspеha sportista našе zеmljе.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.