Izložba ilustracija Dragana Paunovića i promocija trilogije “Nemanjići”

Izvor: NisCafe.com, 09.Maj.2017, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba ilustracija Dragana Paunovića i promocija trilogije “Nemanjići”

“STEFAN NEMANJA: RATNIK I DRŽAVNIK”
Beli hol Doma Vojske Srbije, Niš, Otvaranje izložbe: petak, 12. maj u 18:30
Govore autori: Vladimir Kecmanović i Dejan Stojiljković
Moderator: Velibor Velja Petković, predsednik Udruženja književnika Niša
Na izložbi će biti predstavljena trilogija o najpoznatijoj srpskoj dinastiji koju čine knjige: “U ime oca”, “Dva orla” i “U ime sina”. Poslednja knjiga u trilogiji biće objavljena 30. maja 2017. u izdanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << izdavačke kuće “Laguna” iz Beograda. Izložba se organizuje u okviru glavnog programa međunarodnog festivala stripa “Medijana-NiFest” koji će trajati od 11. do 14. maja. Izložba će trajati od 10. do 17. maja. Na izložbi će biti izloženi radovi ilustratora i strip crtača Dragana Paunovića koji je ilustrovao sva tri toma trilogije. Nišlije će imati priliku da ekskluzivno prvi put vide ilustracije za treću knjigu koja obrađuje pozne godine Stefana Nemanje, njegov silazak sa trona i odlazak na Svetu Goru.
Izložba i promocija se održavaju uz podršku gradske opštine “Medijana”, Vojske Srbije, IP Laguna Beograd a u organizaciji Udruženja ljubitelja stripa “Branko Plavšić”, Niš.
Ulaz je slobodan.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NisCafe.com...






Povezane vesti

U Nišu izložba crtača Dragana Paunovića i promocija književne trilogije “Nemanjići”

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2017

Ilustracije beogradskog slikara i strip-crtača Dragana Paunovića Nišlije će moći da pogledaju u Domu Vojske od 12. maja od 18:30. U sklopu izložbe biće promovisana i trilogija “Nemanjići” niškog pisca Dejana Stojiljkovića i beogradskog Vladimira Kecmanovića, koju je Paunović ilustrovao.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.