Inspekcija u Kopnenoj zoni bezbednosti

Izvor: RTS, 03.Jun.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija u Kopnenoj zoni bezbednosti

Na osnovu odluke predsednika Republike Srbije i naređenja ministra odbrane, Inspektorat odbrane otpočeo je inspekcijski nadzor dela stalno zadejstvovanih snaga Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti.
Ministar odbrane Zoran Đorđević je izjavio da je ovakav način provere i inspekcije dela jedinica Vojske Srbije u duhu započetih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << aktivnosti u martu ove godine kada je prvi put nakon više godina realizovan vanredni, nenajavljeni, terenski inspekcijski nadzor nad operativnim sposobnostima dela snaga za hitno reagovanje.

Cilj realizacije inspekcijskog nadzora jeste utvrđivanje stanja operativnih sposobnosti dela snaga u Kopnenoj zoni bezbednosti za odgovore u duhu mogućih rizika i pretnji i postupanje u skladu sa pravilima upotrebe u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluka predsednika Srbije: Počeo inspekcijski nadzor u Kopnenoj zoni bezbednosti

Izvor: BKTV News, 03.Jun.2017

Na osnovu odluke predsednika Srbije i naređenja ministra odbrane, Inspektorat odbrane otpočeo je inspekcijski nadzor dela stalno zadejstvovanih snaga Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane...Ministar odbrane Zoran Ðorđević je izjavio da je ovakav način...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.