Igrajmo za 16 - Uoči finala

Izvor: RTS, 20.Mar.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajmo za 16 - Uoči finala

Regionalna takmičenja Memorijalnog turnira RTS-a "Igrajmo za 16" ulaze u završincu. U Kragujevačkoj dvorani "Jezero" proteklog vikenda odigrane su kvalifikacione utkamice uoči polufinala i finala, koje se održava u nedelju 26. marta.
U mečevima koji će odlučiti pobednika nadmetaće se ekipe "Namenske", Osnovne škole "Svetozar Marković", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vojske Srbije i "Vodojaže". Najviše pogodaka na postigla je ekipa škole "Svetozar Marković" koja je sa 6:0 savladala ekipu kragujevačkog dopisništva RTS-a i tako obezbedila direktnan ulazak u polufinale.
"NamenSka" je bila bolja od studenata Ekonomskog fakulteta kojima je ovo bilo prvo učešće na turniru. Od iskusnije ekipe poraženi u sa 4:1.
Mečevi između "Pobede" iz Beloševca i "Vodojaže", Sportskog kluba "Fitens" i "Dark šopa" završene su pobedama gostiju sa 3:0.
Na ovogodišnjem memorijalu RTS-a učestvovalo je deset ekipa i odigrano dvadeset utakmica.
Kao i ranijih godina, organizatori turnira su Dopisništvo RTS-a, Grad Kragujevac i Sportski centar "Mladost".
Najbolje plasirana ekipa takmičiće se u Beogradu u polufinalnim i finalnim mečevima koji će biti odigrani 1. i 2. aprila.
rts.kragujevac@rts.rs
+381 34 335 542 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.