„Igrajmo za 16″

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Igrajmo za 16″

Za vikend ce u hali „Čair“ biti odigrane utakmice za konačni plasman niške grupe u okviru memorijalnog turnira RTS-a „Igrajmo za 16’’.
U subotu, 22. marta, od 13 sati na programu su četvrtfinalni susreti u kojima će se sastati:
NTV-KZM Bela Palanka, Vojska Srbije – Balkan rok Niška loza, RTS Niš, Dom zdravlja Niš i OCD Proaktiv-PU Niš.
U nedelju, 23. marta, od 11 sati biće odigrane polufinalne, zatim i finalna utakmica.
Pobednik turnira u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << dobija pehar i medalje i 5 – 6. aprila igraće u Beogradu na završnom sa najboljim ekipama iz Užica, Požarevca, Zrenjanina, Bora, Jagodine, Kragujevca i Subotice.
Sveukupni pobednik biće poznat 13. aprila.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Zrenjanin,   Kragujevac,   Subotica,   Jagodina

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Naisa hoće uspeh u Kupu

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2014

Posle serije pobeda u prvenstvu rukometašice Naise pokušaće da budu uspešne i u Kupu Srbije. U subotu je na programu četvrtfinale i duel sa Jagodinom u Nišu. Igraće se u Hali „Čair“, u subotu sa početkom u 18.30. Iako su nedavno pobedile Jagodinu u okviru Super lige, u taboru Nišlijki su...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.