Izvor: Blic, 03.Feb.2023, 10:22

HIRURG SA VMA DANAS NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU! Ženi pištoljem polomio rebra i ruku, ZLOSTAVLJANJE I TORTURU trpela danima

Nikola Ostojić (48) potpukovnik Vojske Srbije i hirurg sa VMA će danas biti saslušan kod dežurnog zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva po optužbama da je pre dva dana brutalno pretukao svoju suprugu i to pred njihovo troje maloletne dece.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HIRURG S VMA STIGAO U TUŽILAŠTVO! Kapuljača na glavi, lisice na rukama, MONSTRUM koji je pretukao suprugu KRIO SE OD KAMERA (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Feb.2023

Nikola Ostojić (48) potpukovnik Vojske Srbije i hirurg sa VMA stigao je na saslušanje kod dežurnog zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva po optužbama da je pre dva dana brutalno pretukao svoju suprugu i to pred njihovo troje maloletne dece.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.