General Duško Žarković novi komandant RV i PVO

Izvor: TangoSix.rs, 05.Jun.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General Duško Žarković novi komandant RV i PVO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je ukaz o postavljenju brigadnog generala Duška Žarkovića na novu dužnost komandanta RV i PVO na osnovu člana 112. stav 2. Ustava Republike Srbije i člana 17. tačka 9. Zakona o Vojsci Srbije.
Brigadni general Duško Žarković, koji je 2006. godine završio Generalštabno usavršavanje, obavljao je dužnost načelnika Uprave za operativne poslove >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Generalštaba Vojske Srbije, zamenika komandanta RV i PVO i komandanta 250. raketne brigade, kao i dužnost načelnika štaba Komande Vazduhoplovstva i PVO i pomoćnika komandanta Vazduhoplovstva i PVO za operacije.

The post General Duško Žarković novi komandant RV i PVO appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

General Duško Žarković novi komandant RV I PVO

Izvor: RTS, 05.Jun.2018

Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić doneo je ukaz o postavljenju brigadnog generala Duška Žarkovića na novu dužnost komandanta Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.