Gašić vojnicima uručio ključeve stanova

Izvor: Studio B, 04.Jun.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić vojnicima uručio ključeve stanova

Ukupno 23 aktivnih i penzionisanih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije dobili su danas stanove u Beogradu, Užicu i Nišu.

Njima je ključeve na svečanoj ceremoniji u velikoj ratnoj sali MO uručio ministar odbrane Bratislav Gašić koji je istakao da mu je veoma drago što su posle mnogo godina čekanja rešili stambeno pitanje, ali da mu je žao što ih nije više.

Ministar je obećao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će u narednih desetak dana biti uručeni ključevi stanova koji će biti spremni za useljenje istakavši da je to samo jedno od mnogih stvari koje to ministarstvo i VS čini na poboljšanju statusa njihovih pripadnika.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ključevi od 23 stana za pripadnike Vojske

Izvor: Akter, 04.Jun.2015

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić uručio je danas u Beogradu ključeve od 23 strana pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva..U nove stanove useliće se aktivna i penzionisana vojna lica - 21 iz Beograda, jedno iz Užica i jedno iz Niša...Ministar Gašić rekao je da je planirano da se danas...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.