Gašić: Vojska Srbije spremna za paradu!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Vojska Srbije spremna za paradu!

VS je uradila plan parade, sva izviđanja za paradu, kakvu Beograd nije imao od 1985. godine

BEOGRAD - Vojska Srbije (VS) je pripreme za paradu povodom dolaska ruskog predsednika Vladimira Putina počela mnogo ranije i spremna je i željna da pokaže šta je uradila u svojoj modernizaciji i organizaciji, izjavio je danas ministar odbrane Bratislav Gašić.

On je, posle dodele ključeva 39 stanova penzionisanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i aktivnim pripadnicima sistema odbrane, rekao da je VS uradila plan parade, "sva izviđanja" za paradu, kakvu Beograd nije imao od 1985. godine.

Gašić je najavio da će na paradi biti prikazane sve zastave pod kojima je Beograd oslobađan u Prvom i Drugom svetskom ratu.

Pozvaćemo i sve naše prijatelje koji su 1944. godine zajedno učestvovali u oslobođenju Beograda da dođu, najavio je Gašić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.