Gašić: Učinićemo sve da premijer Vučić bude bezbedan

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Učinićemo sve da premijer Vučić bude bezbedan

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da deli izraženu zabrinutost za bezbednost premijera Srbije i dodao da će biti sve učinjeno da Aleksandar Vučić bude bezbedan.

Upitan da li deli zabrinutost ministra za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina za bezbednost premijera, Gašić je rekao: „Da, naravno“.
„Učinićemo sve da premijer bude bezbedan“, rekao je Gašić prilikom uručenja donacija porodicama ugroženih pripadnika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vojske u poplavama.
Vulin je ranije izjavio da se plaši se za bezbednost premijera, a da ga brutalan napad na Vučićevog brata nije iznenadio, jer je tome prethodila višemesečna kampanja protiv cele porodice predsednika vlade.
„Mnogima ne odgovara da Srbija ima premijera koji ima veliku podršku u narodu, te se zato sa Vučićem obračunavaju napadima na njegovu porodicu“, rekao je Vulin, navodeći da se pokazalo da je nositi prezime Vučić možda najopasnija stvar u Srbiji.
 
Izvor: tanjug.rs
The post Gašić: Učinićemo sve da premijer Vučić bude bezbedan appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Gašić brine za bezbednost premijera

Izvor: Mondo, 07.Okt.2014

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da deli izraženu zabrinutost za bezbednost premijera Srbije i dodao da će biti sve učinjeno da Aleksandar Vučić bude bezbedan...Foto: Beta/Miloš Miškov..Upitan da li deli zabrinutost ministra za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja...

Nastavak na Mondo...

Vulin: Demografija nije dobra, država mora da pomogne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2014, 06:08

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin bio je danas domaćin tradicionalnog prijema u okviru Dečije nedelje, odakle je poručio da demografski podaci u zemlji nisu dobri, jer se malo dece rađa, te da država mora i može da pomogne u toj oblasti...Vulin je, obraćajujući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.