Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Razgovorom rešiti otvorena pitanja

Neposredna komunikacija i redovni sastanci nadležnih u Ministarstvu odbrane (MO) i Vojsci Srbije s predstavnicima svih registrovanih vojnih sindikata jedini su put za rešavanje svih otvorenih pitanja, zaključeno je na sastanku ministra odbrane Bratislava Gašcića i predstavnika osam sindikata u MO i VS.

Informacije koje su ministar i njegovi najbliži saradnici predočili na sastanku, uverili su predstavnike sindikata da mnogi podaci preneti u medijima ne odgovaraju stvarnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stanju, odnosno, naporima koje MO preduzima da bi se unapredili uslovi za život i rad pripadnika VS, navodi se u zajedničkom saopštenju Ministarstva odbrane i predstavnika osam, od deset registrovanih sindikata u MO i VS.

Predstavnicima sindikata, navodi se, pojašnjene su pojedinosti i nejasnoće u vezi sa nabavkom vojničkih uniformi, te je zajednički konstatovano da je navedeni postupak u skladu sa propisima.

Takođe, razgovarano je o zaduženju vojničkih čizama, koje je bilo tema nedavnog saopštenja Vojnog sindikata Srbije i otklonjene su sve nedoumice u vezi sa tim pitanjem.

Gašić je na današnjem sastanku upoznao predstavnike sindikata sa postignutim rezultatima i aktivnostima koje Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije preduzimaju radi unapređenja uslova života i rada pripadnika MO i VS.

Kako je saopšteno, ministar je predstavnike sindikata uputio na redovne sastanke sa najodgovornijim predstavnicima Generalštaba i naveo da uvažava sve sindikate u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

Ministar Gašić je potvrdio da će se vrlo rado periodično susretati s njima.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Gašić: Razgovorom rešiti otvorena pitanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2015

Neposredna komunikacija i redovni sastanci nadležnih u Ministarstvu odbrane (MO) i Vojsci Srbije s predstavnicima svih registrovanih vojnih sindikata jedini su put za rešavanje svih otvorenih pitanja, zaključeno je na sastanku ministra odbrane Bratislava Gašića i predstavnika osam sindikata u MO...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.