Gašić: Diković je častan i dobar oficir

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Diković je častan i dobar oficir

Ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je danas, povodom optužbi Fonda za humanitarno pravo na račun načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, da je on "častan i dobar oficir".

Fond za humanitarno pravo izašao je u javnost sa nečim što je predistražni postupak protiv NN lica, što ne znači da je reč o generalu Dikoviću, rekao je Gašić odgovarajući na pitanja novinara.

"Dosta više suđenja srpskim oficirima i izmišljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << procesa protiv njih", naglasio je Gašić.

Fond za humanitarno pravo ranije je objavio "Dosije Rudnica" u kom je Dikovića označio kao jednog od odgovornih za masovni zločin u Rudnici.

Tužilaštvo za ratne zločine saopštilo je juce da je pokrenulo predistražni postupak protiv NN lica kako bi se rasvetlile sve okolnosti pod kojima su stradali albanski civili čiji su posmrtni ostaci pronađeni u masovnoj grobnici Rudnica.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gašić: Diković je častan i dobar oficir

Izvor: Akter, 14.Nov.2015

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da je načelnik generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković častan i dobar oficir i da ne može da komentariše optužbe da je Diković učestvovao u ratnim zločinima na Kosovu u selu Rezala..Gašić je u Kruševcu kazao da ne može ništa da komentariše...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.