Izvor: Blic, 22.Apr.2023, 11:16

"GRANIT 2023" U BATAJNICI Padobranskim skokom počeo prikaz sposobnosti Vojske Srbije: Intonirana himna, počasna Garda predala raport Vučiću, učestvuje čak 5.000 VOJNIKA!

Na vojnom aerodromu u Batajnici počeo je prikaz Vojske Srbije opreme i veština svojih pripadnika. U Prikazu pod nazivom "Granit 2023" učestvuje više od 5.000 vojnika, državni vrh na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i građani koji imaju priliku da pogledaju i prikaz sposobnosti i naoružanje vojske. Kapije batajničkog aerodroma otvorene su jutros od 9 sati, i tako će biti sve do 15 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"GRANIT 2023" U BATAJNICI Avioni Vojske Srbije grme, "Kobre" neutrališu teroriste, a "LETEĆI TENKOVI" nadleću aerodrom (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Apr.2023

Na vojnom aerodromu u Batajnici u toku je prikaz Vojske Srbije opreme i veština svojih pripadnika. U Prikazu pod nazivom "Granit 2023" učestvuje više od 5.000 vojnika, državni vrh na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i građani koji imaju priliku da pogledaju i prikaz sposobnosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.