GRANIT 2023 Pogledajte kako pripadnici Vojske Srbije vežbaju za veliku smotru u Batajnici sledeće subote (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 21:04

"GRANIT 2023" Pogledajte kako pripadnici Vojske Srbije vežbaju za veliku smotru u Batajnici sledeće subote (FOTO)

Kapije vojnog aerodroma "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" biće otvorene od 9 do 15 časova za sve građane.

Povodom Dana Vojske Srbije, u toku su intenzivne pripreme za prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Granit 2023", koji će biti održan u subotu 22. aprila na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na prikazu je angažovano više od 5.000 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, oko 2.300 sredstava naoružanja i vojne opreme i više od 60 vazduhoplova.

Kapije vojnog aerodroma "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" biće otvorene od 9 do 15 časova za sve građane koji će biti u mogućnosti da osim letačkog programa vazduhoplova i defilea ešelona specijalnih jedinica pogledaju savremeno naoružanje i vojnu opremu Vojske Srbije i sredstva u razvoju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.