Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ruski helikopteri spremni za Vojsku Srbije

Ministarstvo odbrane objavilo je na svom fejsbuk profilu da su spremni novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo, kao i fotografije tih helikoptera modela MI 17V-5.

Ексклузивно за наше пратиоце: Казањ у Русији. Спремни нови хеликоптери за наше ваздухопловство Posted by Министарство одбране и Војска Србије on Tuesday, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << April 12, 2016

Na stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije stoji:

"Ekskluzivno za naše pratioce: Kazanj u Rusiji. Spremni novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo, a kako je rečeno Tanjugu u Ministarstvu odbrane, helikopteri se spremaju za Vojsku Srbije, početkom juna se završava faza preuzimanja i od tada se može očekivati dolazak letilica u Srbiju".

Dolazak novih helikoptera najavio je pre nekoliko dana i premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je prilikom obilaska novog hangara na aerodromu u Batajnici rekao da je u toku prijem dva ruska helikoptera MI-17, koji će stići u Srbiju početkom juna.

- Odvraćanje bilo koga od potencijalnog napada na našu zemlju je cilj Vojske Srbije i zadatak koji moramo da obavljamo u svakom trenutku - rekao je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.