Ekskluzivni intervju sa Aleksandrom Vučićem u Vestima Prve od 18.00

Izvor: Prva.rs, 08.Maj.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni intervju sa Aleksandrom Vučićem u Vestima Prve od 18.00

Vučić kaže da je Srbija učinila sve da sačuva stabilnost i izbegne sukob u regionu i da je u tome, za sada, uspela. Vučić naglašava da će Vlada Srbije nastaviti da ulaže u opremanje vojske koju namerava da koristi samo kao faktor odvraćanja. Objašnjava zašto je i koliko za Srbiju vazna namenska industrija koja je u povoju, pokazna vezba "Čelik 2017", nova modelarna puška ali i Lazar tri.
Od svog naslednika očekuje da nastavi politiku balansiranja izmedju istoka i zapada ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i da zadrži iste skromne navike.

Sa premijerom Aleksandrom Vučićem razgovarali smo i o pregovorima sa Prištinom, čime će se svakodnevno baviti kao predsednik; kakve nas promene očekuju u bezbednosnim strukturama; o povećanjiu minimalne zarade, o tome ko mu je svaki dan u kancelariji, kao i ko uči ruski, a ko kineski jezik.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Aleksandar Vučić: Brine me ideja o “Velikoj Albaniji” i Beograd će angažovati svetski priznate diplomate

Izvor: Telegraf.rs, 08.Maj.2017

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić je potvrdio da će i Beograd u pregovorima sa Prištinom angažovati svetski priznate diplomate, poput Martija Ahtisarija i Medlin Olbrajt, koje su angažovali Albanci. Vučić kaže da je Srbija učinila sve da sačuva stabilnost i izbegne sukob...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.