Izvor: Blic, 03.Jul.2020, 12:21

Dragan je bio deminer u vojsci Srbije: Imam 90 dinara u džepu i javljaju mi NAJGORU VEST U ŽIVOTU, šest meseci nisam mogao da ustanem iz kreveta od šoka

Za sebe kaže da ne zna da li je dobar čovek, već veli da se trudi. I dok to govori, na licu ima osmeh za koji biste pomislili da se iza njega ne nazire nikakva tuga ili muka, te i da ga u život nikada ništa nije morilo. Međutim, kada počne da vam priča, istina nevoljno, knedla u grlu dok ga slušate postaje sve veća. Jer, Dragan S. i njegova supruga, ostavljaju pravi dojam roditelja koji bi sve dali za zdravlje, sreću i osmeh svoje dece, iako to, uz čudno podeljene karte sudbine, nije bilo nimalo lako.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.