Donacija Vojske Srbije pravoslavnom manastiru u Deir Mimasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 23:09

Donacija Vojske Srbije pravoslavnom manastiru u Deir Mimasu

Pripadnici Vojske Srbije (VS) angažovani u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu uručili su donaciju pravoslavnom manastiru u Deir Mimasu, na oko sto kilometara južno od prestonice Bejruta, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Novac za kupovinu video-projektora i tableta prikupili su pripadnici 22. kontingenta Ujedinjenih nacija 9-66 "Drina" u sektoru "Istok" mirovne operacije Unifil.

Pripadnici VS započeli su učešće u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu u decembru 2010. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojnici iz Srbije donirali informatičku opremu pravoslavnom manastiru u Libanu

Izvor: N1 televizija, 18.Jan.2022, 00:12

Pripadnici Vojske Srbije, angažovani u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu, uručili su donaciju pravoslavnom manastiru u Deir Mimasu, na oko sto kilometara južno od prestonice Bejruta, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.