Đurić za Foks njuz: Beograd nije imao saznanja o napadu u selu Banjska

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 22:59

Đurić za Foks njuz: Beograd nije imao saznanja o napadu u selu Banjska

Ovaj događaj je veliki politički i ljudski udarac za Srbiju i Srbe, poručio Đurić

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić odbacio je tvrdnje da je Beograd imao bilo kakva prethodna saznanja o napadu u selu Banjska.

- Apsolutno nije bilo saznanja, ovaj događaj je veliki politički i ljudski udarac za Srbiju i Srbe, a počinioci se privode pravdi u Srbiji - rekao je Đurić za Foks njuz.

Američki tv kanal podseća da je prethodno predsednik Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić još jednom osudio napad koji se dogodio u selu Banjska, ali je odlučno demantovao tvrdnje da srpska vojska gomila snage na administrativnoj liniji sa KiM, nazivajući optužbe "kampanjem laži" protiv Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KAMPANJA LAŽI PROTIV SRBIJE": Marko Đurić oštro opleo po američkoj televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 10:13

Ambasador Srbije je odbacio da je bilo saznanja za događaj u selu Banjska...Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić odbacio je tvrdnje da je Beograd imao bilo kakva prethodna saznanja o napadu u selu Banjska.        ..- Apsolutno nije bilo saznanja, ovaj događaj je veliki politički i ljudski udarac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.