Diković u Kopnenoj zoni

Izvor: RTS, 27.Dec.2012, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diković u Kopnenoj zoni

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković obišao je deo jedinica Vojske Srbije koje izvršavaju redovne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Deo jedinica Vojske Srbije koje izvršavaju redovne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti obišao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, u pratnji Dikovića su bili komandant Kopnene vojske general-major >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Milan Mojsilović, načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove brigadni general Slavoljub Janićijević i načelnik Uprave za obuku i doktrinu general-major Jovica Draganić.

U toku obilaska, general Diković lično se uverio u osposobljenost pripadnika Vojske Srbije angažovanih u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Načelnik Generalštaba je razgovarao sa vojnicima i starešinama koji će novogodišnje praznike provesti na složenim i odgovornim zadacima, kako bi stekao neposredan

uvid u uslove u kojima žive i rade, odgovorio na njihova pitanja i dao smernice za dalji rad.

Zadovoljan stanjem u jedinicama koje je obišao, general Diković je dodelio stimulativne mere najboljim starešinama i vojnicima, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.