Crveno-beli na prijemu u Vojsci Srbije

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli na prijemu u Vojsci Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde posetili su u sredu ujutru Gardu Vojske Srbije. Jedna od elitnijih jedinica srpske vojske dočekala je predstavnike crveno-belih uz visoke počasti. “Crveni tepih” bio je postavljen za srpske šampione, koje su na poseban način pozdravili gardisti Vojske Srbije.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,90 na igru 0-2 u meču Napoli – Sampdorija.
Predsednika Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Svetozara Mijailovića, trenera Vladana Milojevića, stručni štab i fudbalere ugostio je komandant Garde general-major Milomir Todorović.
U domu Garde general-major Todorović predstavio je zvezdašima istoriju jedne od najelitnijih jedinica Vojske Srbije, osnovane 1830. godine.
Crvena zvezda i Garda imaju mnogo toga zajedničkog. Zvezda je jedan od najstarijih klubova, a Garda je najstarija jedinica Vojske. Zvezda je najtrofejniji klub, a garda jedna od najelitnijih jedinica Vojske. Svet poznaje Srbiju po Zvezdi, ali i po Gardi. Smešteni smo na Topčiderskom brdu, samo je kilometar vazdušnom linijom udaljena Marakana od našeg doma. Imamo i zajednički cilj, a to je da na najbolji način predstavljamo našu zemlju i građane Srbije – rekao je Todorović.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Lepo iznenađenje pripremili su članovi Garde treneru Milojeviću. Posle prezentacije o radu njihove jedinice general-major Todorović uručio je Milojeviću šapku komandanta Garde, koja je posebna po tome što na sebi ima grb.
– Počastvovan sam što smo danas ovde i neizmerno zahvalan na poklonu. Srećan sam što su moji igrači, posebno stranci, uspeli da upoznaju našu bogatu istoriju. Ne možete da volite zemlju, ako ne poznajete njenu istoriju – poručio je Milojević.
Crveno-beli su obišli i crkvu Svetog velikomučeniku Georgija, koja postoji u sklopu Garde. Tu ih je dočekao major Stevan Stevanović, koji im je poželeo mnogo sreće i uspeha u predstojećim mečevima.
Sa aerodroma Vojnomedicinske akademije crveno-bela ekspedicija je helikopterom odletela do aerodroma u Batajnici. U letu koji je trajao 30-ak minuta, svi su uživali, a posebno u delu obletanje oko Marakane.
Na najvećem vojnom aerodromu u Srbiji, 204. vazduhoplovna brigada dočekala je predstavnike Crvene zvezde. Piloti su odgovarali na sva pitanja naših fudbalera i potrudili se da im što bolje predstave svaki avion. Usledio je letački program, gde su zvezdaši uživali u umeću srpskih vojnih pilota.
Usledio je i zajednički ručak, a potom su piloti i fudbaleri dogovorili novo druženje.


The post Crveno-beli na prijemu u Vojsci Srbije appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Zvezda gost Vojske Srbije, Milojeviću poseban poklon: ''Svet poznaje Srbiju po Zvezdi, ali i po Gardi'' (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019

Aktuelnu prvenstvenu pauzu Crvena zvezda je iskoristila i za posetu Gardi Vojske Srbije. Crveno-beli su se danasna klupskom sajtu pohvalili da su dočekani uz velike počasti. ''Crveni tepih bio je postavljen za srpske šampione koje su na poseban način pozdravili gardisti ...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.