Čestitke ministra odbrane povodom Uskršnjih praznika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke ministra odbrane povodom Uskršnjih praznika

Povodom predstojećih Uskršnjih praznika ministra odbrane Aleksandar Vulin uputio je čestitku svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji ovaj najveći hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

"Želim vam puno uspeha u životu, radu i da radost Uskrsa podelite sa svojim najmilijim u miru, sreći, zdravlju i blagostanju", poručio je ministar.

Čestitku je uputio i beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nadbiskupu Stanislavu Hočevaru.

"Vama, Vašem sveštenstvu i svim vernicima Rimokatoličke crkve u Srbiji, u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime, iskreno i najsrdačnije čestitam praznik  Uskrsnuća Gospoda Isusa Hrista", navedeno je u čestitki.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čestitke povodom Uskrsa

Izvor: RTS, 18.Apr.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i državni zvaničnici čestitali su Uskrs svim vernicima koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru. . Aleksandar Vučić je svim katoličkim vernicima, koji po gregorijanskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.