Čepurin generalu Mojsiloviću predao pismo generala Gerasimova

Izvor: Vostok.rs, 29.Sep.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin generalu Mojsiloviću predao pismo generala Gerasimova

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom.


U razgovoru sa ambasadorom Rusije general Mojsilović je izrazio uverenje da će bilateralni vojni odnosi, koje dve zemlje vide kao prijateljske, nastaviti da se kreću uzlaznom putanjom.


Ambasador Čepurin je generalu Mojsiloviću predao pismo načelnika Generalštaba Oružanih snaga Ruske Federacije generala armije Valerija Gerasimova, koji je u svom pismu generalu Mojsiloviću čestitao postavljenje na novu dužnost te istakao značaj koji Srbija ima za Rusku Federaciju.

Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.