ČEMU TA VRSTA ZLOBE?! Vučić odbrusio novinaru N1: Povređeni su vojnici, ništa ne krijemo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 19:32

"ČEMU TA VRSTA ZLOBE?!" Vučić odbrusio novinaru N1: Povređeni su vojnici, ništa ne krijemo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbrusio je novinaru N1 nakon vojne vežbe na Pasuljanskim livadama.

Predsednik Srbije obelodanio je da su tri pripadnika Vojske Srbije povređena prošle nedelje na Pasuljanskim livadama.

- Povređena su trojica pripadnika Vojske Srbije, jedan teže, a drugih dvoje lakše, to su stvari koje se događaju, bilo je nevreme, palo je drvo, ne kijemo ništa. Anđelić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je najteže, on je polomio ključnu kost i bilo je problema, sada je situacija stabilna i verujemo da će biti bez ikakvih posledica. Ovi drugi su sa lakšim povredama. To su stvari koji se uvek događaju. To je vojska, ovde ne rade manekeni, to su logorski uslovi. Bilo je nevreme, palo je drvo - rekao je Vučić.

- Čemu ta vrsta zlobe? Ne krijemo ništa, rekao sam vam svaki detalj. Problem je onih koji bi u svakoj tragediji da nađu municiju, jer nikakav plan i program nemaju - rekao je predsednik Srbije.

- U našoj zemlji sve mora da se izvrne. Šta ćemo, svaki put da se pravdamo za stavri koje su normalne? Ti ljudi že biti nagrađeni za teške uslove rada. Šta je smisao svega? Ne razumem to. Nekog je udarila struja. Šta? Da isključimo struju? - dodao je šef države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.