Brnabić čestitala Dan Vojske Srbije: Vi ste faktor stabilnosti i mira u zemlji i celom regionu

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 14:01

Brnabić čestitala Dan Vojske Srbije: "Vi ste faktor stabilnosti i mira u zemlji i celom regionu"

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je 23. april - Dan Vojske Srbije.

Brnabić je uputila čestitku potpredsedniku Vlade i ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

"Svim pripadnicima Vojske Srbije čestitam 23. april - Dan Vojske Srbije. Vojska obeležava svoj dan u sećanje i slavu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Drugi srpski ustanak, a danas baštini slavnu tradiciju predaka koji su se borili za slobodu i čast Srbije i našeg naroda. Danas je naša Vojska ponos naše Srbije. Vi ste pre svega faktor stabilnosti i mira u zemlji i celom regionu. Ponosni smo na vašu snagu, rad i požrtvovanost za svoju zemlju. Uvek ste tu kada treba da se pomogne našim građanima u vanrednim situacijama", rekla je Brnabić.

Premijerka Srbije navela je da je ponosna na doprinos koji Vojska Srbije daje očuvanju mira učešćem u multinacionalnim operacijama.

"Zato ćemo nastaviti da ulažemo u razvoj i opremanje naše vojske i u stalno unapređenje materijalnog statusa pripadnika vojske. Čestitam vam Dan Vojske Srbije i sigurna sam da ćete i u budućnosti svi vi biti ponos i snaga Srbije", rekla je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.