Borbeni avioni nad Preševom, Vojska Srbije priprema vežbu

Izvor: N1 televizija, 28.Mar.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borbeni avioni nad Preševom, Vojska Srbije priprema vežbu

Na društvenim mrežama danas su objavljeni snimci srpskih borbenih aviona na nebu nad Preševom.

Izvor: Youtube / Preshevacom

Prelet na maloj visini, kako navode pojedini portali na albanskom, uznemirio je lokalno stanovništvo.

U Ministarstvu odbrane Srbije navode da se radi o redovnoj obuci i pripremama za taktičku vežbu sa bojevim gađanjem Sadejstvo 2018, koja se održava sutra na poligonu Pasuljanske livade.

Ova velika vojna vežba je, kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Vojsci Srbije, najavljena preko sredstava javnog informisanja prethodnih dana upravo da građani ne bi bili uzemireni zbog letova aviona.

Izvor: Youtube / Preshevacom

KFOR: Nema opasnosti, nadgledamo situaciju

KFOR se oglasio navodeći da sprovodi očekivane kontrole. "Nadgledamo situaciju i pozivamo stanovništvo na uzdržanost jer nema nikakvih opasnosti. Srpska Vojska saopštila je da sprovodi pripreme za vojnu vežbu Sadejstvo 2108, planiranu za sutra", naveo je KFOR.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Borbeni avioni nad Preševom: Redovne aktivnosti Vojske Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2018

Na društvenim mrežama danas su objavljeni snimci srpskih borbenih aviona na nebu nad Preševom...Prelet na maloj visini, kako navode pojedini portali na albanskom, uznemirio je lokalno stanovništvo...U Ministarstvu odbrane Srbije navode da se radi o redovnoj obuci i pripremama za taktičku vežbu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.