Besplatni treninzi tekvondoa za decu zaposlenih u Vojsci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2018, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni treninzi tekvondoa za decu zaposlenih u Vojsci

Ministarstvo odbrane i Beogradski tekvondo savez potpisali su Sporazum o saradnji koji predviđa besplatan upis i treniranje tekvondoa za decu zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci Srbije uzrasta do 16 godina u devet klubova ovog saveza.

U saopštenju Ministarstva navodi se da su Sporazum u Upravi za tradiciju, standard i veterane potpisali načelnik Uprave za tradiciju, standard i veterane pukovnik Slađan Ristić i predsednik Beogradskog tekvondo saveza Fadilj Eminović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Kao najvažniji rezultat potpisavanja ovog dokumenta, Ristić i Eminović su istakli doprinos ispravnom psiho-fizičkom razvoju dece posebno imajući u vidu, kako su rekli, koliko opterećenje za kućni budžet predstavlja ovakva vrsta rekreacije za decu.

Pukovnik Ristić je u ime ministra odbrane Aleksandra Vulina zahvalio Eminoviću i njegovim saradnicima što su, kako je naveo, podržali napore Ministarstva odbrane da svojim zaposlenima poboljšaju životni standard.

Tekvondo je olimpijski borilački sport, poreklom iz Koreje, poznat po brzim, visokim i atraktivnim nožnim udarcima, a danas se širom sveta praktikuje kao sport, samoodbrana i rekreacija, navodi se u saopštenju Ministarstva.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.