Besplatni pregledi i saveti na festivalu zdravlja u Domu Vojske Srbije

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni pregledi i saveti na festivalu zdravlja u Domu Vojske Srbije

Jesenji festival zdravlja otvoren je u Domu Vojske Srbije u Beogradu pod sloganom "Misli ranije, biraj zdravije", a građani će danas i sutra tamo moći da izmere pritisak, šećer u krvi, provere vid, visinu, težinu. Za sve posetioce ulaz je besplatan, a vrata Doma Vojske Srbije biće otvorena od 10 do 20 sati.

Na Jesenjem festivalu zdravlja učestvuju domovi zdravlja, državne i privatne ordinacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes i banjski centri.

Poseban akcenat na festivalu biće na tribinama o gojaznosti kod dece i borbi protiv droge.

Na postavljenoj bini će se predstavljati različiti vidovi vežbanja, plesovi, biće promocije knjiga, radionice za mlade.

Osim domova zdravlja iz Beograda, prvi put na festivalu svoj štand ima i Dom zdravlja iz Kuršumlije.

Za mališane je organizovan "Dečji kutak" i "Bolnica za medvediće", gde deca mogu da donesu omiljene igračke na preglede i razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od "belih mantila".

Festival su otvorili ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović i državni sekretar ministarstva zdravlja Berislav Vekić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Festival zdravlja – u fokusu borba protiv droga i gojaznosti kod dece

Izvor: RTS, 04.Okt.2018

Jesenji Rosa festival zdravlja počeo je u Domu Vojske Srbije u Beogradu pod sloganom "Misli ranije, biraj zdravije", a građani će tokom dvodnevne manifestacije moći da izmere pritisak, šećer u krvi, vid, visinu težinu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.