BIĆEMO SVE JAČI... Vučić objavio moćan snimak sa promocije mladih oficira Vojske Srbije: Da ne damo nikome Srbiju da napadne (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 18:12

"BIĆEMO SVE JAČI..." Vučić objavio moćan snimak sa promocije mladih oficira Vojske Srbije: Da ne damo nikome Srbiju da napadne (VIDEO)

Svečana promocija najmlađih oficira Vojske Srbije održala se danas od 11 časova ispred Narodne skupštine. Prve oficirske činove dobilo je 175 kadeta Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA.

Ispred Narodne skupštine Republike Srbije danas je u prve oficirske činove promovisano 175 kadeta Vojne akademije i Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije. Vojnu akademiju završilo je 148 kadeta i kadetkinja 143. i 144. klase Vojne akademije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , među kojima je 10 kadeta iz Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i dva kadeta iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Medicinski fakultet VMA završilo je 27 mladića i devojaka iz 9. klase Medicinskog fakulteta VMA.

Svečanoj promociji najmlađih oficira prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Predsednik Vučić se, podsetimo, obratio potporučnicima, govoreći iz, kako je rekao, srca, a ne iz glave, znajući kakvo je breme pred njima.

Između ostalog, istakao je da samo svojom odgovornošću i ozbiljnošću možemo svoj narod da sačuvamo.

- Samo svojom odgovornošću i ozbiljnošću možemo svoj narod da sačuvamo. I ne smemo da pokažemo našu slabost. Nastavićemo da razvijamo svoju industriju, da damo sve od sebe da uvek budemo svoji na svome i da ne damo nikome Srbiju da napadne. Bićemo sve jači, a mi jače pojačanje od vas nismo mogli da dobijemo. Ne postoji oružje i oruđe koje vredi više od vaše pameti i od vaših srca. Hvala vam na trudu i energiji - istakao je tom prilikom predsednik Vučić, obraćajući se mladim oficirima.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.