Azilante sad sele u Požarevac?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azilante sad sele u Požarevac?

Nakon spekulacija da bi deo azilanata iz Banje Koviljače mogao biti premešten u Rumu ili Novi Pazar, današnji "Blic" piše da bi oni mogli biti prebačeni u Požarevac, i to u kasarnu "Sopot“. Tu kasarnu je Vojska Srbije napustila i ona se nalazi u master planu nepokretnosti koje se prodaju.

Nakon višenedeljnog licitiranja gde bi mogao da bude premešten centar za azilante, predstavnici države odlučili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da potencijalne lokacije drže u tajnosti.

Ministar za rad i socijalna pitanja Rasim Ljajić, koji se nalazi na čelu koordinacionog tela koje treba da izabere kasarnu, kaže da se adekvatna lokacija i dalje traži.

O objektima koje su ponudili Komesarijatu za izbeglice za "Blic" nisu želeli da govore ni u Ministarstvu odbrane.

Kako se nezvanično saznaje, konačna odluka trebalo je da bude doneta juče na sednici Vlade Srbije, ali je ona u međuvremenu otkazana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.