AVIONI I HELIKOPTERI IZNAD BEOGRADA: Haos u saobraćaju zbog promocije oficira!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Sep.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVIONI I HELIKOPTERI IZNAD BEOGRADA: Haos u saobraćaju zbog promocije oficira!

Zbog svečanosti u centru Beograda povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, tokom naredna tri dana biće izmenjen i režim saobraćaja, a pojedine ulice zatvorene

Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće naredna tri dana iznad Beograda i Pančeva, a povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

- Avioni i helikopteri Vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Srbije nadletaće iznad Beograda i Pančeva od srede 10. septembra do 12. septembra od 16 do 19 sati (u zavisnosti od vremenskih uslova) i u subotu 13. septembra od 17.30 do 19 sati – navedeno je u saopštenju.

Planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika učestvuju avioni tipa “galeb G-4″ i MIG-29 i helikopteri tipa “gazela”. Zbog svečanosti u centru Beograda biće izmenjen i režim saobraćaja, pa će biti zatvorene pojedine ulice.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

U petak 12. septembra od 20 do 22 sata i na dan svečanosti, u subotu 13. septembra, od 16.30 do 20 sati, biće zatvoreni Trg Nikole Pašića do Terazija, Takovska od ugla sa Kosovskom do raskrsnice Bulevar kralja Aleksandra, Trga Nikole Pašića i Kneza Miloša.

Vozila neće saobraćati ni Bulevarom kralja Aleksandra, od Ulice arhiepiskopa Danila do raskrsnice Trga Nikole Pašića sa Kneza Miloša i Takovskom.

Saobraćaja neće biti ni u Ulici Kneza Miloša, od Lazarevićeve do raskrsnice Bulevara i Trga Nikole Pašića, kao i u Vlajkovićevoj i Kosovskoj ulici.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.