APSOLUTNI ŠOK: SABLASNE REČI SU IZGOVORENE! Darko jedva suzbio nevericu koja ga je zadesila - ovo vam je promaklo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 16:01

APSOLUTNI ŠOK: SABLASNE REČI SU IZGOVORENE! Darko jedva suzbio nevericu koja ga je zadesila - ovo vam je promaklo

Svi su se samo pogledali...

Kako se sam predstavio javnosti, pukovnik Almir Asanović šokirao je naciju nakon što se oglasilo Ministarstvo odbrane rečima da nikada nije bio pripadnik vojske Srbije. Nakon zvaničnog saopštenja Ministarstva odbrane povodom, da je Almir sve izmislio, on i dalje svaku priliku koristi da ubedi javnost u suprotno, pa se sada pored Ane Ćurčić koju opseda, uhvatio i Ace Bulića!

Asanović tvrdi da mu je drago >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što Aca čuva Anu, ali da čeka da se od nje pomeri kako bi došlo njegovih pet minuta, pa tvrdi da je hoće samo za sebe.

- Aca je jedan divan čovek, porodičan. Čovek je sportista... Ja sam nekada igrao fudbal isto kao on. O njemu stvarno imamo samo reči hvale. Mogu čak i da mu zahvalim što čuva moju ljubav Anu. Ja volim tu ženu, ali dolazi moje vreme. Biće samo moja - rekao je "pukovnik" čime je zabezeknuo sve u studiju, pa i samog voditelja Darka Tanasijevića, a potom je pomenuo Aninu kumu Milenu Kačavendu i Bulića:

- Mislim da Milena Kačavenda nije štetočina i da je bila iskrena prema Ani. Onaj čije ime neću da pomenem je štetočina. Smatram da Aca sada čuva Anu te da će se vratiti svojoj ženi kad se situacija smiri - zaključio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.