Обилазак 11. пешадијског батаљона Прве бригаде копнене војске

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 19:29

Обилазак 11. пешадијског батаљона Прве бригаде копнене војске

Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Желимир Глишовић обишао је данас у касарни „Аеродром“ у Панчеву 11. пешадијски батаљон Прве бригаде копнене војске. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE Током обиласка је сагледао организацију живота и рада у јединици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и капацитете за обуку професионалног састава и војника на служењу војног рока, као и услове у којима се чувају техничка средства и ратне материјалне резерве.
Генерал Глишовић је присуствовао и извођењу обуке на средствима којима је јединица опремљена у претходном периоду — оклопним транспортерима, противоклопним ракетним системима и малим извиђачким летелицама, и уверио се у, како наводи Министарство одбране, одличну оспособљеност инструктора и посвећеност војника и старешина на обуци.
У пратњи заменика начелника Генералштаба били су начелник штаба Команде Копнене војске бригадни генерал Зоран Драгићевић и командант Прве бригаде копнене војске бригадни генерал Зоран Насковић.
Petković: Beograd pokazao punu opredeljenost, rešenje se mora naći na političkom novou

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обилазак 11. пешадијског батаљона Прве бригаде копнене војске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.